Erdészeti Tudományos Konferencia - 2022

 

A Soproni Egyetem Erdőmérnöki Kara és Erdészeti Tudományos Intézete 2022. február 10-én – az első erdészeti tanóra megtartásának évfordulóján – Erdészeti Tudományos Konferenciát szervez. A konferenciára várjuk az erdészet, a környezetvédelem, a vadgazdálkodás, a geomatika és a természetvédelem területéről az új tudományos eredményeket bemutató előadásokat.

A konferencián plenáris előadásokat, majd ezt követően több szekcióban előadásokat (15 perces) és poszter helyett piko előadásokat (5 perces) tervezünk. A szekciókat az előzetes jelentkezések alapján állítjuk össze. A plenáris előadások aktuális problémákra, innovatív módszerekre és digitalizációra fognak fókuszálni.

A konferencia védnöke és a konferenciát megnyitja Zambó Péter az Agrárminisztérium erdőkért felelős államtitkára.

A konferenciával kapcsolatban két elektronikus kiadványt kívánunk megjeleníteni. A konferencia előtt egy absztrakt kötetet, amiben az előadások rövid összefoglalója szerepel. Ezt követően az előadások szerzői lehetőséget kapnak munkájuk részletes (4-8 oldalas) megjelenítésére (lektorált konferencia kiadvány).

A konferenciát hibrid megszervezésben kívánjuk lebonyolítani (jelenléti és MS Teams online). A konferencián a részvétel ingyenes.

Fontosabb határidők:

  • 2021. december 3. Konferenciára jelentkezés határideje előadók részére, az összefoglalók megküldése.
  • 2021. december 17. Az összefoglalók értékelése, szekciók létrehozás, szekció elnökök felkérése,  absztrakt kötet és végleges program összeállítása.
  • 2022. január 28. A konferenciára jelentkezés határideje nem előadók részére.
  • 2022. február 10. A konferencia időpontja (helyszíne: Soproni Egyetem)

Jelentkezni előadóként ide kattintva → lehet, ahol lehetőség van az összefoglaló elküldésére is.

Jelentkezni résztvevőként ide kattintva → lehet, ahol lehetőség van a részvétel módjának megadására is.

A konferenciát akkreditáljuk az NFK jogosult erdészeti szakszemélyzet képzési rendszerébe.